مافین مربای آلبالو و نارگیل, مافین مربای آلبالو

آماده سازی : ۱۵ دقیقه

پخت : ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای ۱۲ نفر :

 آرد سفید ۳۰۰ گرم
 شکر  ۱۵۰گرم
 بیکینگ پودر  ۱/۲ قاشق چای خوری
 دارچین پودر شده  ۱ قاشق چای خوری
 نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
 تخم مرغ ۱ عدد
 کره آب شده ۶۰ گرم 
 پودر نارگیل  ۳۰ گرم
مربای آلبالو ۱۵۰ گرم
پوست رنده شده لیمو ۱ قاشق چای خوری


طرز تهیه :
فر خود را به ۱۸۰ در جه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شود
قالب مافین ۱۲ تایی انتخاب کنید و داخل هر قالب را کاغذ مافین بگذارید .
داخل ظرف گود بزرگی آرد سفید ، شکر ، بیکینگ پودر ، پودر دارچین و نمک را مخلوط کنید .

در ظرف دیگری شیر ، تخم مرغ و کره آب شده خود را با همزن برقی روی دور کند بزنید .
محتویات هر دو ظرف را با هم مخلوط کنید و مربای آلبالو ، نارگیل و پوست لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید .

با استفاده از قاشق تا ۴/۳ و نه بیشتر کاغذ های مافین خود را پر کنید .
کمی پودر نارگیل روی مافین ها بریزید و به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه در فر بگذارید .
وقتی طلایی رنگ شدند یعنی آماده سرو است،سعی کنید آنها را گرم سرو کنید و در دمای اتاق و در یک ظرف در بسته نگه دارید .

منبع : beryooni.com