طرز تهیه شارلوت شکلاتی

در این پست میخواهیم طرز تهیه یک دسر خوشمزه را اموزش دهیم که ارزش امتحان کردن را دارد.

طرز تهیه شارلوت شکلاتی:

کیک اسفنجی ۱ عدد

تخم مرغ ۳ عدد

شکر  ۳/۴ پیمانه

وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری

کره ۱و۱/۲ قاشق غذا خوری

پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری

نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری

شیر ۱/۲ پیمانه

پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری

آب ۱/۳ پیمانه (برای ژلاتین)

خامه ۱ پیمانه (شیرین و زده شده)

 

طرز تهیه شارلوت شکلاتی:

کیک اسفنجی را مطابق دستور از ۵ تا ۶ ساعت قبل درست کنید.

٢_ دایره ای به قطر ١٠ سا نتی متر از وسط کیک ببرید و جدا کنید.

٣_ داخل کیک را به آرامی خالی کرده ,مراقب باشد در کف و دیواره کیک سوراخ ایجاد نشود .

۴_ زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده.

۵_ زرده و انیل را با همزن بزنید ۵ دقیقه.

۶_ کره و پودر کاکائو را به زرده ها اضافه کنید و هم بزنید.

٧_ پودر نشاسته را با شیر سرد مخلوط روی حرارت قرار دهید,مودم هم زده تا بجوشد سپس برداشته.

٨_ پودر ژلاتین را داخل آب سرد بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ذرات ژلاتین حل شود.

٩_ ژلاتین حل شده در آب را به شیر و نشاسته اضافه کرده مخلوط کنید ,سپس به تد ریج به زرده های تخم مرغ افزوده.

١٠_خامه را زده تا فرم بگیرد.

١١_ سفیده های تخم مرغ را زده تا فرم بگیرد.

١٢_ شماره ١٠ و ١١ را مخلوط کرده به مواد قبلی اضافه کنید و با هم زن برقی خوب مخلوطش کنید.

١٣_ مواد را ١٠ مین در یخچال قرار دهید تا کمی از حالت ما یه بودن در بیاد و بعد داخل کیک بریزید و قسمت برش خورده کیک را روی کرم قرار دهید به مدت ٢ ساعت در یخچال قرار دهید .

دسر را با خامه فرم گرفته و شکلات و میوه تزیین کنید .کیک شارلوت شکلاتی را به مدت ١٢ ساعت در یخچال قرار دهید .

میتوانید داخل مواد میانی کیک شارلوت شکلاتی گردوی خرد شده یا خلال بادام یا پسته اضافه کنید.

نوش جانشارلوت