نحوه پخت سوپ کلم تند , طرز تهیه سوپ کلم

مواد لازم :

 پیازنازک تکه شده ۱ عدد 
 سیر خرد شده  ۳ حبه متوسط
 فلفل تند تازه  ۱-۲ قاشق چایخوری
 گشنیز آسیا شده  ۲ قاشق چایخوری
 خردل خشک ۱ قاشق غذاخوری
آب مرغ با سبزیجات ۵ فنجان و ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه ۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی قرمز خردشده ۲ عدد متوسط
گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد متوسط
کلم پیچ یا کلم برگ خرد شده به صورت نازک ۳ فنجان
نمک و فلفل سیاه به میزان مقدار کافی

طرز تهیه :
یک قاشق غذاخوری آب مرغ را گرم کنید پیاز را روی حرارت به مدت ۵ دقیقه تفت دهید سپس سیروفلفل تند را به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید بعد خردل و گشنیز بریزید سپس آب مرغ باقی مانده و دیگر مواد را به جز کلم و نمک و فلفل به آن اضافه کنید حدود۲۰ دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید پوست .

گوجه ها را در آخر کلم بریزید تا ۵ دقیقه بپزد با نمک و فلفل سیاه آن را طعم دار کنید.

منبع : seemorgh.com