تهیه سس فلفل خانگی

اگر شما هم علاقه به خوردن غذا ها با سس های تند دارید میتوانید از این روش برای تهییه این سس ها استفاده کنید

مواد اولیه:

فلفل قرمز ۶ عدد
آب ۱ لیوان
شکر ۲ ق م
سرکه سیب ۱ ق غ
نمک ۱/۲ ق چ

سس خانگی

طرز تهیه:

۱- فلفل های تازه را بشویید و کلاهک آن را جدا کرده و آماده کنید. دانه های داخل فلفل را حذف کنید و فلفل ها را خرد کنید. بعد فلفل ها را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید. با شعله ملایم بگذارید تا بپزد. تا وقتی که فلفل ها خوب نرم شود بگذارید بپزد.

۲- حال با مخلوط کن دستی فلفل ها را به حالت پوره درآورید. (آب آن را جدا نکنید) از صافی درشت رد کنید و آن را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید. توجه داشته باشید هیچ پوست یا دانه ی فلفلی باقی نمانده باشد.

۳- حالا به فلفل پوره شده، نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمز (به هر میزان که دوست دارید تند شود) را اضافه کنید و آن را به خوبی بهم بزنید.

۴- سس حاضر شده را می توانید داخل شیشه های کوچک پر کنید و داخل یخچال نگهداری کنید. تهیه ی این سس غیر از خوشمزه و تندی دلخواه، بسیار به صرفه بودن آن است.

انجمن خانم گل